Crin Antonescu a fost președinte interimar al României, vreme de o lună și jumătate, în perioada suspendării din funcție a lui Traian Băsescu și a dispărut complet din peisaj încă din anul 2016, atunci când i s-a încheiat mandatul de senator.

Cum își petrece timpul Crin Antonescu, dupa retragerea din viața politică?

Fostul președinte al PNL a devenit extrem de discret și nu a mai fost văzut în spațiul public, mai mult a refuzat inclusiv invitațiile de a participa la emisiuni politice, acceptând să intre în direct doar telefonic.

Și spre  surprinderea tuturor atunci, Crin Antonescu a anunțat cu ceva timp în urmă că nu intenționează nici măcar să se întoarcă la vehea lui meserie, aceea de profesor de istorie.

Ajuns la vârsta de 62 de ani, fostul politician își petrece majoritatea timpului în vilasa din Băneasa, acolo unde locuiește singur în marea majoritate a timpului.

Ce mai face Crin Antonescu dupa retragerea din politica. Fostul premier al Romaniei implineste 62 de ani
Ce mai face Crin Antonescu dupa retragerea din politica. Fostul premier al Romaniei implineste 62 de ani[Sursa foto: Facebook Crin Antonescu]

Citeste si: Sindicatele, revoltate de majorarea cu doar 8% a salariului minim. "Un gest simbolic și atât"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El s-a retras din viața politică într-o perioadă de plină ascensiune. Totodată, el nu s-a mai întors nici la catedră, el fiind profesor de istorie, dar nu a trecut nici în mediul privat.

Conform informațiilor ce apar în declarațiile de avere ale soției sale, deputatul european Adina Vălean, acesta nu a mai ”produs” niciun venit din anul 2016, potrivit Wowbiz.ro.

Declarațiile de avere arată că ultimul venit al lui Crin Antonescu a fost indemnizația de senator pe care acesta o avea în urmă cu cinci ani, în valoare de 62.651 lei pe an. Apoi, Adina Vălean nu a mai completat nimic în dreptul veniturilor soțului ei, cel puțin nu până în anul 2020, atunci când soția lui Crin Antonescu a depus ultima ei declarație de avere.

Totodată, nu se știe cu exactitate ce anume l-a făcut pe Crin Antonescu să renunțe la viața publică. Cu toate acestea, unii vorbesc despre un dosar care l-ar fi speriat pe acesta. 

Fostul politician, Crin Antonescu s-a născut în județul Tulcea în anul 1959. Fostul lider politic a câștigat olimpiada națională de istorie în anul 1978 și a absolvit Universitatea, Departamentul istorie-filosofie în 1985. A fost profesor de istorie în județul Vaslui, comuna Solești, la Tulcea și la Niculițel. De asemenea, Crin Antonescu a mai avut funcția de curator la Muzeul de Istorie și Arheologie din Tulcea, apoi a s-a întors la catedra Colegiului Dobrogean Spiru Haret.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Când se rezolvă scandalul moțiunii de cenzură. Noi decizii anunțate de USR-PLUS, AUR și PSD

Crin Antonescu, în anul 1995, a fost ales președinte al PNM, apoi al delegației liberale din Camera Deputaților. Între anii 2009 și 2014, Crin Antonescu a fost președinte al PNL și în 2009 a candidat la alegerile prezidențiale. A ieșit pe locul 3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si