scoala nu serveste mancare obisnuita, intalnita in alte cantine. Meniul pentru trei saptamani arata ca cel al unui restaurant cu stele Michelin, cu ragut de miel cu usturoi si ierburi proaspete, file de somon cu salsa verde, couscous mediteranean, ratatouille cu trei tipuri de boane de fasole si chiar si tarte portugheze cu crema de ou.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Echipa de catering de la Thomas's Battersea dezvolta feluri de mancare „cu accent pe gatirea sanatoasa, arome si prezentare”, potrivit site-ului scolii. Meniul se schimba odata cu sezonul, oferind pranzuri mai usoare in lunile mai calde si mese mai pline in lunile mai reci.

Meniul zilnic al printului include o gustare de dimineata; o supa si paine proaspata; un fel principal cu o proteina (carne, peste sau vegetariana), o leguma si un carbohidrat, precum si un desert.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si