Close sidebar
Close sidebar

Ce mare sfanta sarbatorim duminica. Sigur ai multe cunostinte pe care le cheama asa. E ocrotitoarea mamelor si fiicelor

Biserica Ortodoxa savarseste, la data 17 septembrie, pomenirea SFINTEI SOFIA si a celor trei fiice ale sale, Pistis, Elpis si Agapis.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sfanta Sofia (cea plina de intelepciune) este una din sfintele-model de mama ale Traditiei crestine. Ea s-a casatorit, a dat nastere la trei fiice, Pistis, Elpis si Agapis iar sotul i-a murit in scurt timp, ramanand vaduva, scrie libertatea.ro.

Numele celor trei fiice ale Mucenitei simbolizeaza marile virtuti crestine, Pistis – credinta, Elpis – speranta sau nadejdeasi Agapis – dragostea.
Sfanta Sofia si-a crescut copii cu dragoste si cu multa rugaciune, astfel incat la maturitate fetele erau pline de intelepciune dumnezeiasca. Ele au invatat de la mama lor sa isi marturiseasca credinta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sfanta Sofia este ocrotitoarea Capitalei Bulgariei, a mamelor si a fiicelor.

.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI