Recent, Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, și-a sărbătorit ziua de naștere. Ei bine, Anamaria Prodan  nu a putut trece cu vederea  o astfel de zi specială, zi pe care o sărbătoreau în familie în anii trecuți.

Citeste si: Anamaria Prodan a vorbit despre ultimii săi ani de căsnicie. Ce nu s-a știut până acum: „El investea în femei!”

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf

Anamaria Prodan i-a urat ”La mulți ani!”  lui Luca Reghecampf  într-o formă specială. A postat pe contul său personal de Instagram o fotografie mai veche, emoționantă, cu Luca și Bebeto, îmbrățișându-se.

Citeste si: Un cuplu a găsit un străin înarmat în casa lor după ce s-au întors din vacanță. Bărbatul le-a cerut scuze și le-a dat 200 de dolari pentru a achita reparația geamului pe care l-a spart

Fotografia postată pe Instagram de sexy impresara s-a viralizat într-un timp record și a strâns peste 11 mii de aprecieri. Bineînțeles, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj fiului lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Așadar, Anamaria Prodan i-a transmis lui Luca Reghecampf că îl iubește necondiționat.

La mulți ani băiatul meu frumos, deștept, minunat te iubim fara margini ”, a transmis Anamaria Prodan.

Luca a reacționat la mesajul Anei

Luca Reghecampf a lăsat un comentariu la postarea ei. Fiul antrenorului i-a transmis că îl iubește pe Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”

Nici Cătălin Botezatu nu a rămas indiferent. Și celebrul designer de modă i-a urat ”La mulți ani!” lui Luca Reghecampf. De asemenea, ieri, Anamaria Prodan a petrecut timp cu fiica ei, care este mai mereu plecată, Sarah.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si