Close sidebar
Close sidebar

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf: ”Băiatul meu frumos!”. Cum a reacționat fiul antrenorului

În ciuda scandalului pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan demonstrează din nou că are în continuare o relație cât se poate de specială cu copii și i-a transmis și un mesaj emoționant lui Luca Reghecampf de ziua lui de naștere.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Recent, Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, și-a sărbătorit ziua de naștere. Ei bine, Anamaria Prodan  nu a putut trece cu vederea  o astfel de zi specială, zi pe care o sărbătoreau în familie în anii trecuți.

Citeste si: Anamaria Prodan a vorbit despre ultimii săi ani de căsnicie. Ce nu s-a știut până acum: „El investea în femei!”

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf

Anamaria Prodan i-a urat ”La mulți ani!”  lui Luca Reghecampf  într-o formă specială. A postat pe contul său personal de Instagram o fotografie mai veche, emoționantă, cu Luca și Bebeto, îmbrățișându-se.

Citeste si: Un cuplu a găsit un străin înarmat în casa lor după ce s-au întors din vacanță. Bărbatul le-a cerut scuze și le-a dat 200 de dolari pentru a achita reparația geamului pe care l-a spart

Fotografia postată pe Instagram de sexy impresara s-a viralizat într-un timp record și a strâns peste 11 mii de aprecieri. Bineînțeles, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj fiului lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Așadar, Anamaria Prodan i-a transmis lui Luca Reghecampf că îl iubește necondiționat.

La mulți ani băiatul meu frumos, deștept, minunat te iubim fara margini ”, a transmis Anamaria Prodan.

Luca a reacționat la mesajul Anei

Luca Reghecampf a lăsat un comentariu la postarea ei. Fiul antrenorului i-a transmis că îl iubește pe Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”

Nici Cătălin Botezatu nu a rămas indiferent. Și celebrul designer de modă i-a urat ”La mulți ani!” lui Luca Reghecampf. De asemenea, ieri, Anamaria Prodan a petrecut timp cu fiica ei, care este mai mereu plecată, Sarah.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI