Close sidebar
Close sidebar

Ce mesaj i-a transmis Iulian Pîtea iubitei mexicance, cu doar câteva luni înainte să o viziteze! Oare ce va spune Ana Laura Gonzales ?

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este deja cunoscut faptul că Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzales au trăit o poveste scurtă, dar intensă, de dragoste l Exatlon sezonul 2. Așa cum i-a promis, Iulian Pîtea se va duce să o viziteze în Mexic, în luna martie. 

Până atunci, cei doi continuă să țină legătura și o fac mai ales în mediul online. Fanii urmăresc cu interes orice mișcare a celor doi. 

În urmă cu doar câteva ore, Ana Laura a postat o pozaă de pe plajă, în timp ce face surf, care a strâns zeci de mii de like-uri și comentarii. Iulian nu a rămas indiferent și a comentat la postare. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”She is mine”( traducere: E a mea) a fost comentariul lui Iulian, care vrea să se asigure că nimeni nu va ajunge la inima Anei și că povestea lor va continua la fel de frumos ca și până acum. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI