Faptul ca nu trebuie sa postrati adresa voastra pare un lucru cunoscut de toata lumea, insa oamenii mai fac si lucruri prostesti din cand in cand. Ce trebuie sa evitati sa postati pe retelele de socializare.

Pasaportul sau permisul de conducere nu trebuie sa apara nicium in pozele de pe Facebook. Se pot replica foarte usor, relateaza The Independent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici faptul ca sunteti plecati in vacanta nu ar trebui afisat pe retelele de socializare. In acest fel, hotii pot afla chiar de la dumneavoastra cat lipsiti de acasa.

Desi s-ar spune ca nimeni nu ar posta detalii bancare, ei bine, asta s-a intamplat. Hackerii pot folosi orice informatie pentru a intra in contul de dumneavoastra.

O idee la fel de proasta este si cea in care postati un bilet castigator. O tanara din Australia a postat un selfie cu un bilet castigator de 825 de dolari. In poza apararea si un cod scanabil, astfel ca unul dintre „prietenii” ei i-a furat banii.

Aveti grija si ce fotografii cu familia, in special cu copiii vostri, postati pe internet.

Totodata, numeroase persoane au fost concediate pentru ca s-au plans de munca sau de sefi pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si