Plușica de la Puterea Dragostei va apela la prima intervenție chirurgicală din viața ei. Raluca Marina a anunțat că își pune silicoane, pentru a căpăta și mai multă încredere în ea.

Plușica de la „Puterea dragostei” își pune silicoane

Plușica le-a mărturisit fanilor de pe instagram despre operația estetică pe care și-o va face: „E vorba despre implanturi mamare”

Plușica nu știe sigur când va avea loc operația, însă are de gând să treacă pragul medicului cât mai curând.

„Da, este adevărat, mă voi opera. Nu știu dacă acum sau peste două luni. Este vorba despre implanturi mamare”, a afirmat Plușica pentru WOWbiz.ro.

Nu a dat foarte multe detalii cu privire la motivul pentru care crede că are nevoie de implaturi, ci doar că își va pune implanturi mamare în viitorul apropiat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce operație estetică își face Plușica de la „Puterea dragostei”? „Este vorba despre..!”
Ce operație estetică își face Plușica de la „Puterea dragostei”? „Este vorba despre..!”

Citeste si: Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta

Fanii nu o mai recunosc! Plușica de la „Puterea dragostei” a slăbit 13 kg

Plușica de la „Puterea Dragostei” si-a surprins plăcut fanii, după ce a părăsit concursul, acum fiind greu de recunoscut. Este trasă ca prin inel și are dimensiuni mult mai mici.

Raluca Marina le-a spus fanilor că are 1,60 înălțime și 50 de kilograme în momentul de față, după ce a slăbit 13 kilograme. Așadar, porecla Plușica nu o mai definește, au spus în glumă fanii ei de pe Instagram.

„Mâncați de câte ori va e foame, doar aveți grijă la cantitate și la ce mâncați. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine că am continuat să mănânc mâncare nesănătoasă. Nu am renunțat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mâncăm seară. Atunci când m-am apucat de slăbit nu mai mâncăm seară, iar eu pâine oricum nu mănânc.

Am primit întrebări cu ce pastile am luat, dar eu nu vreau să vi le recomand pentru că nu știu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport! Nu am făcut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigură că m-ar fi ajutat și mai mult! Am slăbit în jur de 13 kilograme în patru luni. Aveam undeva la 64, acum am 50”, le-a transmis Plușica, fanilor ei.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei ar avea deja un iubit. „Nu îmi e rușine să spun!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si