După doar o săptămână de la începerea noului sezon ”Puterea Dragostei”, fetele au început să își arate colții, stârnind din ce în ce mai multe conflicte. Mădălina, cea care a părăsit casa alături de George în sezonul 3, este nemulțumită de atitudinea noilor concurente.

Ile și Geanina, la un pas de bătaie în ediția de astăzi a emisiunii ”Puterea Dragostei”

Comportament de mahala pentru două dintre cele mai mature concurente din casă.

Totul a plecat de la un schimb de replici tăios. Ile n-a mai rezistat și și-a scos pantoful, totul pentru a o provoca pe vulcanica Geanina.

Celelalte concurente au încercat să le calmeze, însă nici Geanina nu s-a lăsat mai prejos. După această scenă, băieții au rămas șocați de comportamentul celor două: ”Vorbești mult și prost”, a spus Geanina.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie „Tu pe mine n-ai cum să mă faci cum m-ai facut ieri..!”

Mădălina,concurenta sezonului 3, a răbufnit pe instagram după ediția de astăzi

Mădălina are un sfat pentru fete: ” Lăsa-ți cearta, lăsa-ți panarama...știu că asta s-a văzut și în sezonul nostru, dar e puterea dragostei, nu puterea show-ului sau puterea prostiei. Fără teatru, fără falsități...vrem să vedem iubire”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru Mădălina și George, iubirea continuă și după ”Puterea Dragostei”. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se feresc de ochii curioșilor.

Îndrăgiți de public, cei doi au luat hotărârea de a se descalifica. Mădălina și George au vrut să își trăiască iubirea departe de camerele de filmat și de discuțiile din casă.

Citeste si: Adriana Mădălina de la ,,Puterea Dragostei", noua concurentă din sezonul 4, pregătită să-și cunoască marea iubire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si