Albie Pearce, cetățean englez, a decis să călătorească în România, cu cel mai vechi tren de noapte. Acesta mers de la Timișoara la Iași, timp de 16 ore, cu trenul.

Ce părere și-a format englezul despre călătoria cu trenul românesc?

Cetățean englez, călătorie de 16 ore, cu trenul, în România

Albie Pearce este un cetățean englez care a ales să trăbată România, cu trenul.

Acesta a călătorit de la Timișoara la Iași, cu unul dintre cele mai vechi trenuri de noapte, cu vagoane de dormit.

Trenul cu care a călătorit cetățeanul englez are 60 de ani. Albie Pierce a postat întreaga experiență de 16 ore într-un tren românesc, pe canalul său de YouTube, unde postează diferite călătorii din întreaga lume.

Albie Pierce a început să povestească experiența oferind detalii despre compartimentarea trenului, dar și detalii din istoria construirii acestuia. Englezul a punctat și detalii privind spațiile de dormit și baia.

calatorie tren

Ce părere și-a format un englez, după ce a călătorit 16 ore cu trenul, în România? "Pare un tren potrivit pentru regalitate"

[Sursa foto: Capturi Youtube]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pare un tren potrivit pentru regalitate... În față se află un vagon care are compartimente cu patru paturi sau șase paturi. Aceasta este vagonul în care voi călători. A fost construit în 1965, fiind realizat de Hansa Waggonbau în Bremen, Germania de Vest. A fost cumpărat second hand de la Deutsche Bahn. A fost un produs de lux, dar așa cum o să vedeți, tot cred că este o modalitate excelentă de a călători peste 60 de ani.

Cu 60 de ani de serviciu în spate, este sigur să spunem că această toaletă nu a fost cea mai modernă. Oricum, dozatorul de săpun a funcționat bine la fel ca și apa, a mărturisit Albie Pierce, pe canalul său de YouTube, Superalbs Travels.

Călătorul englez se pare că a fost impresionat de comoditatea paturilor, dar și prețul mic pe care l-a plătit pentru o călătorie atât de lungă, într-un compartiment unde a putut să doarmă.

Citește și: VIDEO- Călătoria cu metroul: aglomerație și nervi. Oamenii sunt nevoiți să aștepte timp îndelungat la orele de vârf

calatorie tren

Ce părere și-a format un englez, după ce a călătorit 16 ore cu trenul, în România? "Pare un tren potrivit pentru regalitate"

[Sursa foto: Capturi Youtube]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Paturile s unt excelente. Par mult mai largi decât media, ceea ce era grozav de văzut. Salteaua era, de asemenea, confortabilă și avea doar cantitatea potrivită de căptușeală. Sub saltea veți găsi un mic suport care va ridica partea superioară a patului. Asta îți permite să te așezi confortabil în timp ce citești o carte sau stai pe telefon. A fost o noapte cu adevărat confortabilă.

Deși aceste vagoane au 60 de ani, cu siguranță oferă mult confort... Camera mea privată a costat circa 325 lei, ceea ce cred că este un excelent raport calitate-preț pentru o călătorie lungă cu trenul, care are inclusă și cazarea de noapte, a mărturisit Albie Pierce, pe canalul său de YouTube, Superalbs Travels.

Albie Pierce s-a declarat mulțumit de călătoria cu trenul prin România. Cetățeanul străin a mărturisit pe canalul său de Youtube că este impresionat de experiența trăită în trenul românesc.

În general, mi-a plăcut foarte mult această călătorie. Vagonul este foarte vechi și călătoria este destul de accidentată, dar confortul și spațiul disponibil au fost excelente, vagoanele din anii 1960 oferind o ambianță cu adevărat autentică, a mărturisit Albie Pierce, pe canalul său de YouTube, Superalbs Travels.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si