Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii, cel mai îndrăgit show matrimonial de la Kanal D, are o pasiune pe care foarte puțini o știau până acum.

Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Până acum, vedeta a ținut acest detaliu departe de ochii lumii. 

Detaliul pe care telespectatorii nu îl știau despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Cu toate că își ține la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot ce se întâmplă în viața ei, încă mai există detalii pe care nimeni nu le știe despre frumoasa vedetă de la Kanal D. Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii are o pasiune ascunsă despre care nu a vorbit niciodată, însă, Andreea Mantea a decis că a venit momentul să o împărtășească cu fanii ei de pe rețelele de socializare.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Frumoasa brunetă s-a filmat în timp ce se plimba desculță prin iarbă umedă, în timp ce afară încă ploua.

Citeste si: O concurentă din Casa Iubirii, reacție neașteptată! Cine vrea să-l pună la punct pe Radu: „Ești sub orice critică” 

Este foarte bine cunoscut faptul că vedeta iubește natura, iar atunci când are nevoie o oază de liniște cel mai potrivit loc este grădina din curtea casei sale. 

Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Totodată, Andreei Mantea îmi place foarte mult vremea ploioasă, astfel s-a decis să facă o plimbare în tălpile goale prin iarba ușor umedă, care îi dă o stare de bine și o relaxează.

Citeste si: Câți bani va primi marele câștigător al primului sezon „Casa iubirii” și când este programată marea finală a show-ului fenomen


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si