Close sidebar
Close sidebar

Ce pereche de cercei alegi, în funcție de ținuta pe care o porți?

Accesoriile sunt, fără doar și poate, piesele esențiale care completează orice ținută. Cei mai la îndemână, ușor de asortat și potriviți pentru orice ocazie sunt cerceii.

A.M.S.,

Ce pereche de cercei alegi, în funcție de ținuta pe care o porți?

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgiți de femeile din toată lumea, aceștia sunt ideali atât ziua, la birou, la o întâlnire cu prietenii sau la o plimbare în parc, cât și în outfiturile pentru evenimentele formale de seară. 

Care sunt criteriile de care să ții cont atunci când îți dorești să creezi un look armonios? Stilul vestimentar și locul în care mergi sunt principalele aspecte pe care este bine să le ai în vedere. Înainte să te decizi ce vrei să porți, ai grijă și să alegi bijuterii confecționate din materiale de calitate, precum argintul. Găsești diverse modele de cercei din argint pe metaphora.ro pe care îi vei asorta de minune la orice ținută, dacă ții cont de câteva trucuri simple.

Iată care sunt acestea!

Cerceii mici, perfecți pentru ținutele office

Dacă ai un job în care singurul dress code acceptat este cel office, atunci cerceii pe ureche sunt ideali pentru tine. În funcție de stilul tău, te poți orienta fie către modele mai simple, fine și rafinate, fie către modele ceva mai mari, care aduc un plus de feminitate, prin evidențierea liniei gâtului și a trăsăturilor feței. 

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

O rochie office, accesorizată cu o pereche de cercei simpli- iată un outfit simplu și elegant, perfect pentru o zi la birou. În plus, dacă ai o întâlnire importantă, îți poți strânge părul într-o coadă de cal, lăsând astfel la vedere accesoriile. În ceea ce privește machiajul, este recomandat să folosești doar culori delicate și discrete.

Cerceii mari, accesoriul care evidențiază ținutele casual

Stilul tău este unul smart-casual, adori blugii și tricourile din bumbac, la fel și tenișii sau pantofii sport, însă nu spui „nu” nici unei rochii elegante? Porți bocanci și geacă din piele, dar și accesoriile sunt pe placul tău? Dacă te regăsești în această descriere, atunci cerceii care te scot în evidență, chiar și în viața de zi cu zi, sunt ideali. Alege dintre modelele de cercei rotunzi, dacă ai fața ovală sau pătrată, astfel încât să creezi armonie între forma feței și accesoriu. Pe de altă parte, dacă ai fața rotundă, atunci este indicat să te orientezi către o pereche de cercei lungi. 

Cercei supradimensionați, o alegere grozavă pentru momentele în care vrei să strălucești

Când vine vorba de o petrecere de seară, cu siguranță că îți dorești să strălucești și să atragi priviri admirative asupra ta. Dacă alegi să porți o rochie simplă, atunci accentul va cădea pe accesorii- astfel, cerceii vor avea un rol esențial. Dacă ai umerii goi și părul prins, modelul candelabru este perfect pentru a inspira feminitate și rafinament. În cazul în care te simți suficient de îndrăzneață, optează pentru unii care să îți atingă ușor umerii. Renunță la alte accesorii, pentru a nu risca să aglomerezi inutil outfitul.

Perlele, piesa de rezistență pentru petrecerile cu ștaif

Un cocktail sau o petrecere organizată de companie într-un loc rafinat presupune să porți o ținută pe măsură. Cerceii cu perle sunt de fiecare dată o opțiune sigură și foarte elegantă. Nu rămâne decât să alegi o rochie potrivită, mai degrabă simplă, care să îți pună în valoare silueta.

Orice stil vestimentar ai adopta, există situații în care eleganța trebuie să fie prezentă în ținuta ta. Alege haine simple, versatile, pe care să le poți accesoriza ușor. Cel mai important este, până la urmă, să te simți bine în propria piele și să emani energie pozitivă!

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI