În ciuda faptului că este un termen bine cunoscut de toți, mulți oameni încă nu au foarte clar cum funcționează circuitul de hidroterapie, ce se poate face sau beneficiile pe care le putem avea dacă vom opta pentru un răsfăț la un centru welness.

Citeste si: Pregătiri pentru sezonul rece. Pârtiile de schi îi așteaptă în curând pe turiști

Din aceste motive, am pregătit cu câteva sfaturi despre ceea ce puteți face în aceste locații.

Când intrați pentru prima dată, veți căuta peste tot încercând să găsiți de unde să începeți, nu vă faceți griji, în majoritatea acestor unități există un personal care vă va îndruma și recomanda un circuit. Urmați instrucțiunile primite și experiența va fi una de neuitat.

Cum te relaxezi într-un spa

Multă lume oferă un card cadou apropiaților, însă ce ai spune dacă ți-ai oferi ție acest dar minunat – gift card pentru o zi de neuitat la un spa?

Circuit hidroterapeutic

Unele dintre terapiile pe care le poți face la spa sunt circuitele acvatice. Jeturi de apă cu diferite niveluri de putere, temperaturi variate pentru a activa circulația, dar vor fi și alte tehnici cu apa ca protagonist, care te vor face să uiți de toate grijile. Aceste circuite sunt principalele atracții ale spa-urilor, și vor fi, fără îndoială, locul în care corpul tau îți va cere să petreci cea mai mare parte a șederii.

Exerciții în piscină

Cele mai multe dintre centrele de spa au o zonă de piscină în cazul în care poți face exerciții. Acestea au rolul de a îmbunătăți mobilitatea, de a relaxa corpul și a promova un somn mai odihnitor. Exercițiul fizic în piscină merge dincolo de înot, astfel ai ocazia de a face aquagym -   exerciții ritmice cu sau fără echipamente.

Tratamente alternative

În aceste centre nu totul se rezumă la apă, dacă dorești, te poți bucura, de asemenea, de alte tratamente legate de sănătate și bunăstare, care nu au de-a face cu hidroterapia. În unitatea în sine sau pe site-ul spa-ului ai acces lista de tratamente disponibile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Elle Kennedy ne încântă cu un nou roman de dragoste: Băiatul cel bun

De asemenea, în cazul în care optezi pentru voucher cadou, unele dintre cele mai frecvente sunt: masaje cervicale sau spate, împachetări cu ciocolată sau alge, terapie cu pietre vulcanice – toate sunt un adevărat răsfăț pentru trup și minte!

Proceduri estetice 

La spa nu se oferă doar doar servicii de relaxare, iar aceste centre au inclus diferite proceduri estetice, iar toate acestea, deoarece cererea sectorului de frumusețe a arătat o creștere mare în ultimii ani. Tratamente de întinerire, curățare și hidratare facială, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poți face.

Masaj

Masajul este un tratament care atrage multă atenție în rândul clienților, mai ales cei care au nevoie de eliberarea stresului.

Masajul terapeutic este, de asemenea, folosit pe scară largă pentru a ajuta la vindecarea problemelor musculare.

Nu te teme, am ezitat cu toții sau am făcut o greșeală și atunci când nu știam cum funcționează procedurile din cadrul unui centru spa, dar cel mai bine este să ceri ajutorul personalului unității Angajații sunt cei care cunosc cel mai bine facilitățile oferite, de aceea apelează la cunoștințele acestora. 

Articol susținut de PSK

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si