Autorecenzare invalidată. Formularele online de la Recensământ fie au fost completate incomplet sau incorect. Oamenii nu știu că figurează drept nerecenzați pentru că platforma nu anunță astfel de situații.

autorecenzare invalidata

Peste 2 milioane de romani au formularele de autorecenzare invalidate

Aproximativ 2 milioane de chestionare, din totalul de 11 milioane completate online în faza de autorecenzare, au fost invalidate. 

Persoanele care au completat chestionarul online şi vor să verifice dacă acesta a fost înregistrat trebuie să intre pe site-ul  recensamantromania.ro, unde s-au autorecenzat.

Citeste si: VIDEO- Atenție la recenzorii falși! Cum putem identifica persoanele care sunt autorizate să facă recenzare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

După accesare, la secțiunea autorecenzare vor introduce CNP-ul, primind un mesaj dacă auto-recenzarea a avut loc sau nu.
Mailul de mulțumire primit în urma auto-recenzării nu confirmă dacă aceasta a și fost efectuată corect.

autorecenzare invalidata

Ce sa faci daca autorecenzarea ta a fost invalidata

Dacă nu ați reușit să vă autorecenzați pe platforma pusă la dispoziție de autorități, va fi nevoie să așteptați recenzorul acasă.

Autorecenzarea în sine nu este obligatorie, dar se pot primi amenzi dacă refuzați recenzarea prin interviu față în față.

Citeste si: A început recenzarea pe teren a populaţiei. Cum poți identifica recenzorii

Etapa de recenzare pe teren va avea loc în perioada 31 mai- 17 iulie. În această etapă, colectarea datelor de recensământ va fi posibilă prin metoda interviu faţă-în-faţă, numai cu ajutorul tabletelor, chestionarul de recensământ este identic cu cel din etapa de autorecenzare, a menționat Institutul Naţional de Statistică.

”Pe 31 mai 2022, începe etapa de colectare a datelor de recensământ prin deplasarea recenzorilor la adresele de reşedinţă obişnuită a populaţiei care nu s-a autorecenzat online în perioada 14 martie – 27 mai 2022. Vor fi vizitate şi gospodăriile populaţiei care nu au finalizat corect şi complet   chestionarele de recensământ. Se vor colecta date de la toate persoanele, indiferent de cetăţenie, care la momentul de referinţă al recensământului aveau reşedinţa obişnuită în România (care, la 1 decembrie 2021, locuiau pe teritoriul României pentru o perioadă de cel puţin 12 luni)”,  arată datele INS.

Citeste si: Recensământ- amenzi până la 3.000 lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si