La Agapia, in Tinutul Neamtului, casele de oaspeti sunt pline, la fel si gratarele si ceaunele, mari cat clopotele de la manastire.

In numele traditiei, avem pe masa de toate. Si peste abia pescuit din iaz, dar si cateva coaste de prucel, marinate si afumate, numai bune de azvarlit asupra gratarului incins. Nu lipseste nici puiul, dat pe dindoua, fript la jar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Descoperiti cateva preparate ideale pentru masa din duminica Floriilor: 


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si