Close sidebar
Close sidebar

Ce risc de deces are Donlad Trump în urma infectării cu Covid-19. Un expert australian vine cu răspunsul

Expertul australian Norman Swan a estimat care este probabilitatea ca președintele SUA să nu scape cu viață după ce s-a infectat cu coronavirus.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Swan a explicat că, ţinând cont că preşedintele american are 74 de ani, rata mortalităţii la această vârstă este de 5-12%. Dar, a adăugat expertul australian, obezitatea creşte riscul cu încă 40%, ceea ce înseamnă că posibilitatea decesului este de 7-18%.

Citeste si: Oana Roman a moștenit o avere uriașă, dar e în pericol să o piardă! Vezi de decizie au luat judecătorii! EXCLUSIV

Donald Trump și soția sa Melania Trump confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2

Preşedintele SUA Donald Trump a transmis un mesaj pe Twitter în jurul orei 8, ora României, în care anunță că testul de COVID-19 a ieșit pozitiv atât pentru el cât și pentru Melania Trump.

" Vom intra în carantină și începem procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta ÎMPREUNĂ!", a transmis liderul SUA.

Citeste si: Nicușor Dan, declarații senzaționale despre studenția lui: ”Nu ratam nici un chef în Grozăveşti sau în Regie. Aveam un mare succes la chimiste!” EXCLUSIV

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anterior, Trump confirmase, joi noaptea, că unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticată cu COVID-19, potrivit CNN.

Atât Donald Trump, cât și soţia sa Melania vor începe ”procesul de carantinare” în aşteptarea rezultatelor propriilor teste, transmite CNN.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI