Sezonul nuntilor continua! Asadar trebuie sa vedem rochii de mireasa la moda in aceasta toamna! Se merge pe tinute clasice sau domnisoarele isi doresc sa fie unice in cea mai importanta zi din viata lor!

Daca anul trecut, designerii au promovat rochiile diafane, lungi, vaporoase, de culoare alb murdar, ei bine, acum, avem alte tendinte, mult mai spectaculoase si extravagante!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rochii de mireasa la moda toamna aceasta sunt numai albe, dar nicidecum clasice! Va recomandam tinuta stil sirena, care revine in actualitate dupa cativa ani de absenta! Ea insa nu va fi una clasica, asa ca in trecut, ci accesorizata puternic, in special in zona bustului, unde creatorii de moda merg pe sutienul fara bretele cusut manual!

Rochiile de mireasa socante se poarta toamna aceasta! Cele mai fita sunt transparente

O alta varianta este rochia stramta, care sa crape pe corp, plina de paiete sau margele de diverse marimi, in functie fireste de talia si de kilogramele miresei! In cazul femeilor mai slabute, se recomanda aplicatiile mici, le ajuta sa arate fabulos! In schimb domnitele cu putine sunculite si fund bombat, ar trebui sa mearga pe materiale cu aplicatii dreptunghiulare mai mari! Ele estompeaza si prezinta o silueta apetisanta!

Pentru tinerele mai indraznete, avem o propunere interesanta pentru 2018! Rochiile de mireasa socante se poarta toamna aceasta, in special cele in stilul “WOW” transparente, prevazute cu un body cu chilot care sa acopere jumatate din fese! Credeti-ne, va fi fabulos si nimeni nu isi va lua ochii de la o asemenea femeie, chiar daca ea in seara nuntii va fi a altcuiva!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si