Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cand s-au implinit patru ani de la moartea lui Ionut Anghel. Jucaria preferata a copilului a disparut de la locul de veci!

Trecerea timpului si despagubirile uriase, de peste doua milioane de euro, primite de familia lui Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de patrupede, nu au atenuat durerea parintilor si a fratelui regretatului micut.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionut Anghel s-a stins in urma cu patru ani, moartea micutului generand multe dispute intre iubitorii de animale si parintii care au spus ca e imperios sa dispara cainii maidanezi de pe strazi. S-au zis cuvinte grele, au avut loc conflicte dure intre tabere, s-a dat pana si o lege care sa previna astfel de evenimente...

Durerea parintilor baietelului nu a fost insa atenuata nici de legile implementate, nici de despagubirile consistente...Doar timpul petrecut langa locul de veci al lui Ionut ii mai linisteste.

Sotii Anghel au vrut ca mormantul sa aminteasca de personalitatea copilului. Mostenitorul lor era mereu vesel, plin de energie si gata sa faca o nazbatie, asa ca spatiul unde se odihneste pentru eternitate arata ca un loc de joaca impanzit de animale de plus, ornamente colorate si chiar o roata care se invarte cand adie vantul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ei bine, exact cand s-au implinit patru ani de la evenimentul tragic, familia baietelului a constatat ca jucaria lui preferata, care statea intr-un suport, a disparut fara urma. Imediat dupa inmormantarea lui Ionut, rudele i-au lasat un animal de plus sa-i "vegheze" sufletul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI