În 2005, Traian Băsescu a coborât pe terenul de handbal pentru a le felicita pe jucătoarele românce, după finala de la Sankt Petersburg cu Rusia, de la Campionatul Mondial.  “Băsescu a jucat finala împotriva Rusiei în 2005, la Sankt – Petersburg. Dan Radu Ruşanu l-a însoţit pe Băsescu la meci şi a povestit episodul în cartea “Mai sunt judecători la Berlin”. Reproduc, pe sărite”,  a scris editorialistul Răzvan Boanchiş în ziarul Naţional.

Traian Băsescu a coborât pe terenul de handbal: "P reşedintele era într-o vervă de zile mari"

“În avion, la salonul prezidenţial, care are doar 12 locuri, preşedintele era într-o vervă de zile mari şi a considerat că trebuie să închinăm un pahar de whisky cu multă gheaţă. După două ceasuri şi o sticlă de Chivas, Băsescu s-a retras în cabină prezidenţială să se odihnească puţin. ”Vladimir Putin era într-o minivacanţă, la Soci, dar a trimis-o, să întâmpine oaspeţii, pe doamnă guvernator – “o femeie distinsă, coborâtă parcă dintr-un mare film rusesc” – care urmă să vina la Sankt – Petersburg cu un avion special”, s-a citat din cartea lui Ruşanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Traian Băsescu a coborât pe terenul de handbal:  „Am venit să văd meciul, nu să stau după ea"

“Charterul cucoanei a întârziat. “După vreo jumătate de oră, în care a mai băut câteva pahare de whisky, Băsescu s-a plictisit şi a zis “hai să mergem la sală”. “Un membru al ambasadei noastre i-a spus cu voce şoptită că doamna guvernator este în avion şi va ateriza în maximum 15 minute.

Traian Băsescu, deja cu peste o sticlă de whisky „la bord”, s-a uitat la el şi a început să râdă. „Am venit să văd meciul, nu să stau după ea. Mai dă-o în p… mea de-aicea!”, s-a mai dezvăluit.

Traian Băsescu a coborât pe terenul de handbal: "A poi s-a dus spre rusoaice, care au avut un moment de panică"

Acum 13 ani, Traian Băsescu a coborât pe terenul de handbal.  “Rusoaicele ne-au bătut, la handbal, de ne-au căpiat. “După meci, Băsescu a coborât pe teren, le-a îmbrăţişat pe fetele noastre, le-a îmbrăţişat şi pe arbitre, apoi s-a dus spre rusoaice, care au avut un moment de panică – nu ştiau dacă Băsescu le va îmbrăţişa şi pe ele. Realizând în ultima clipă gafa pe care o făcuse, Băsescu doar a dat mâna cu fetele din echipă Rusiei. (…) Traian Băsescu s-a întors la loc, în tribună. M-am uitat la el cu atenţie: nu s-a clătinat nicio clipă, nu i-a tremurat vocea niciun moment, deşi avea “la bord” peste o sticlă şi jumătate de whisky.”, s-a încheiat relatarea episodului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si