Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu barbatul care a provocat un accident mortal in Olt! "Vai de capul tau..."

Soferul care vineri seara a provocat accidentul rutier din Olt soldat cu decesul a doua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el urmand sa fie dus in arestul Inspectoratului de Politie. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatoria Slatina a decis sambata dupa-amiaza arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului care a provocat accidentul rutier de vineri seara in urma caruia au murit doua persoane, el fiind acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Olt. Barbatul a fost dus in arestul IPJ Olt.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Accidentul de vineri seara s-a produs in timp ce Catalin Adriana Sindila, pasagerul din stanga soferului, masina avand volanul pe dreapta, transmitea live pe Facebook.

Adriana Sindila a postat sambata pe Facebook o fotografie a soferului, spunand ca acesta l-a "nenorocit", in conditiile in care sotia lui a murit in accident.

Postarea lui a atras mai multe critici. "Vai de capul tau. Nu esti victima, esti la fel de vinovat(...). Ti-ai dus sotia catre moarte", scrie cineva.

Accidentul s-a petrecut in comuna Slatioara. in momentul ]n care echipele de interventie au ajuns la fata locului doua persoane din masina care a intrat pe contrasens se aflau in stop cardio-respirator si nu au mai putut fi salvate, fiind declarat decesul.

Cele doua persoane care si-au pierdut viata sunt o femeie de 34 de ani, sotia pasagerului care transmitea live pe facebook, si un barbat de 48 de ani, sofer al celuilalt autoturism. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI