Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu cei trei copii ai Violetei, femeia care s-a stins din viata la o luna dupa ce o echipa de specialisti i-a refacut casa

Violeta, femeia care a impresionat o multime de oameni cu povestea ei de viata dupa ce casa i-a fost redecorata de o echipa de specialisti, s-a stins din viata la doar o luna de zile dupa ce s-a mutat in locuinta la care n-a indraznit niciodata sa viseze.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama a trei copii, Violeta a fost nevoita sa locuiasca intr-un magazin din sat nefolosit, intrucat i-a ars casa. Cand credea, insa, ca viata ii zambeste, intrucat o fundatie a adunat bani pentru a-i construi o casa, ea a aflat ca e bolnava de cancer. Lucrarile s-au oprit brusc, iar toti banii stransi s-au indreptat spre tratament. Din pacate, insa, la o luna de zile de cand o echipa de oameni i-au redecorat casa si au transformat-o intr-o locuinta primitoare, ea a murit.

"Am primit sute zeci de mesaje, in care oamenii ne intreaba daca Violeta a apucat sa doarma si ea macar o data in casa… Daca intr-adevar copiii locuiesc acolo. Da, casa le-a fost predata pe 25 septembrie, cand s-a filmat "mutarea autocarului", iar Violeta a plecat spre Cer pe 26 octombrie. Copiii locuiesc in casa. O ingrijesc si o curata "luna". Totul este absolut impecabil in casuta lor.

Cand am cumparat acoperisul marca "lindab", m-a intrebat cineva din localitate: "Tu chiar vrei sa-i faci Violetei cea mai frumoasa casa din sat?!".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De asemenea, am mai primit mesaje in care ni s-a spus ca baietii Violetei apar veseli in fotografii…Nimeni nu ar vrea sa stie ce e in sufletul lor. Violeta si-a pregatit copiii cum sa trateze moartea ei. inainte sa plece la spital, inainte sa moara, le-a zis copiilor asa: "S-ar putea ca eu sa nu ma mai intorc. Dupa cei voi muri, daca va vine sa plangeti, sa o faceti, ca sa va descarcati, dar eu as vrea mai bine sa radeti de orice gluma pe care o veti auzi, sa zambiti, sa ascultati muzica.

Eu asa va vreau, ca eu va voi vedea de sus si m-ar durea sa va vad plangand"…. Au plans si plang mult. Ieri m-am intanit cu Lavinus, baiatul de 18 ani si cu Ovidiu, baietelul autist. Am fost sa mancam ceva si de la o vorba la alta, m-am uitat la Lavinus ca avea ochii rosii de plans…Numai ei stiu cat de mult au ingrijit-o pe mama lor, cat au carat-o pe brate pana si la WC, cat au spalat-o, cat i-au purtat grija cand era prin spitale, cat i-au pus ligheanul ca sa vomite in el…Noi le-am promis si
le promitem inca o data ca vom fi mereu alaturi de ei si ca ii vom sprijini si ii vom indruma asa cum vom putea noi mai bine"
,  este mesajul postat pe contul de socializare a fundatiei care s-a ocupat de strangerea de fonduri pentru tratamentul femeii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI