Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a întâmplat cu Cristian, fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” după ce a părăsit competiția. Tânărul este îndrăgostit de o fată misterioasă

Cristian, fostul iubit al Ștefaniei s-a întors din America și a vorbit despre experiența sa acolo, dar și despre fata misterioasă pe care încă o iubește.

Diana Bostan,

Cristian de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian nu a avut ocazia să-i dea o replică Ștefaniei, care l-a acuzat că avea o relație în timp ce era în casă. Însă tânărul neagă aceste acuzații.

Cristian s-a întors din America și vorbește despre fata de care este încă îndrăgostit

Fostul concurent a mărturisit că nu era într-o relație în timp ce se afla în ”Casa Iubirii”, ci a întâlnit-o imediat după ce a părăsit competiția.

"Cred că karma își face apariția.  Cum s-a stins flacăra din partea mea pentru Stefania, așa cred că s-a întâmplat și în cazul fostei iubite.

Au fost diferite motive. Eu încerc să retrăiesc lucrurile dintre noi, dar nu se poate. Ne meritam soarta, nu stiu daca e karma. Cu toate că eram despărțiți, noi ne-am luat bilete împreună din SUA.

Citeste si: Bianca și Kinga din "Casa Iubirii" își aruncă cuvinte grele. "E penibil, nu e amuzant"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Noi ne știam planurile și telurile de viitor, însă după ce ne-am certat, s-au ivit și alte oportunități. Da, sunt trist, nu regret nicio clipa alaturi de ea. Ea știe. Ea a făcut un sacrificiu, s-a dus la agenție, și-a luat bilet și a venit cu mine.",

a povestit Cristian pentru Culisele Iubirii.

Cristian a dat-o uitării pe Ștefania

Concurentul a mărturisit că nu se mai gândește la Ștefania și că nu-și dorește o relație cu ea.

Citeste si: Ce a făcut-o pe Larisa de la "Casa Iubirii" să tremure puternic și să plângă în timpul show-ului

"După ce am plecat în emisiune, nu puteam fi așa împreună, cam de când am plecat a devenit o relație, am petrecut tot timpul împreună, eram noi în aceeași bula.

Și ea s-a atașat, ea nu mă caută. Am grăbit tot proesul asta, timpul și spațiul contează. Eu o să o iubesc și o să țin mereu la ea, cred că trebuie să îi dau spatiu, a mărturisit Cristian, potrivit Kanald.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI