În edițiile anterioare ale celei de-a treia serii, Victor a cucerit Capitala și și-a marcat teritoriul, în timp ce Nicu a fost eliminat după ce l-a provocat pe Radu într-o bătălie intensa, pierzându-și teritoriul în fața acestuia. Vali, unul dintre cei mai puternici concurenți, a fost desemnat să înceapă provocările sâmbătă seara. Tensiunea este la cote maxime, iar întrebarea este: pe cine va provoca?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: O mireasă este acuzată de pedofilie după ce a postat poze de la nuntă. Ce vârstă are soția ei, de fapt. GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Dan Negru, gazda carismatică a show-ului, lanseaza provocarea: „ Sunteți buni, dar nu cei mai buni. În seara asta alegem elita. Data trecută ne-am oprit la Vali. Vali, intrăm direct în pâine și îți propun vecinătățile. Acesta este un concurs în care, cu ajutorul culturii generale, poți cuceri teritorii.”

Teritoriile care vor fi disputate în ediția de sâmbătă, difuzată la ora 21:00, la Kanal D, sunt: cântăreți străini, femei frumoase, literatură universală și călătorii în țară. Fii martorul unor momente unice, pline de adrenalină și strategii neașteptate la “The Floor”, sambata si duminica, de la 21:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si