Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf. Femeia a plecat din tara, dar s-a intors pentru asta

Laurentiu Reghecampf, actualul sot al Anamariei Prodan, a mai fost casatorit o data, cu Mariana, o femeie mai mare cu 10 ani decat el. Femeia locuieste acum in Germania, insa in 2017 s-a intors acasa pentru o operatie estetica.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


Cei doi s-au insurat in 1994, cand Reghe avea 19 ani, iar Mariana 29, si au divortat in 2008, chiar daca, intre timp, se nascuse Luca, fiul lor.
Daca Laurentiu si-a refacut viata alaturi de Anamaria Prodan, nici Mariana nu a stat multa vreme singura. In 2010, ea s-a maritat cu neamtul Mathyas Pfeiffer, un afacerist care are 100 de hectare de lacuri in Germania. Si fosta partenera de viata a lui Reghe, care este stabilita la Cottbus, s-a implicat intr-o afacere, fiind proprietara unui salon de infrumusetare ce ofera servicii de terapie, cosmetica si masaj.
 
Citeste continuarea pe Wowbiz.ro

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI