De 72 de ore, scafandrii se pare că l-au căutat pe tânărul în vârstă de 23 de ani, care a mers să înoate în apele lacului de acumulare "Barajul mare", din Hațeg, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Oamenii spun că nu înțeleg decizia tânărului de a merge la scăldat, pentru că acesta nu ar fi știut să înoate.

Chiar dacă căutările scafandrilor nu au avut rezultat, cei care l-au cunoscut pe tânăr au mers să îi aprindă o lumânare.

Tânăr de 23 de ani, dispărut în apele barajului, la Hațeg. Scafandrii nu l-au găsit

Un tânăr în vârstă de 23 de ani se pare că a mers la scăldat în apele lacului de acumulare "Barajul mare", din Hațeg, și nu s-a mai întors. Acesta a fost căutat neîncetat de scafandrii, însă, fără niciun rezultat.

Cei care îl cunosc pe tânărul de 23 de ani ar fi mers să aprindă lumânări pentru acesta. Oamenii ar fi mărturisit că tânărul nu ar fi știut să înoate. De asemenea, au adăugat faptul că zona ar fi destul de periculoasă, dar mai multe persoane o consideră o zonă de întâlnire, conform aceleiași surse. Pe marginea barajului, oamenii ar fi găsit hainele tânărului.

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul Mirelei, găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița. De ce s-ar fi întâlnit femeia cu cel care urma să o ucidă? "Nu voia banii la acel moment"

lac de acumulare

Foto Simbol- lac de acumulare

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În această dimineață, conform observatornews.ro, scafandrii, care ar fi venit din mai multe județe, au observat ceva plutind pe apă.

Aceste sonare arătau prezenţa unor corpuri voluminose în adâncuri, a transmis un reprezentant ISU Hunedoara.

Căutările nu au avut, însă, rezultate. Din păcate, din cauza vântului puternic, scafandrii au fost nevoiți să oprească căutările, relatează observatornews.ro.

Vântul a început să bată puternic, ceea ce îngreunează intervenţia, a transmis un reprezentant ISU Hunedoara.

Citește și: Ce dorințe a avut familia lui Costel Corduneanu cu privire la înmormântare? Zeci de lideri ai clanurilor interlope vor plânge la căpătâiul său

cautari scafandri

Cătări tânăr dispărut în apele lacului de acumulare din Hațeg

[Sursa foto: Facebook- Salvamont Romania- Dispeceratul National Salvamont]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânărul dispărut ar fi visat să ajungă să joace fotbal alături de fratele său mai mare.

Era talentat aşa, un băiat ca lumea. Avea un frate care juca la echipa oraşulu i, ar fi transmis o persoana care îl cunoște pe tânărul dispărut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si