Din distributia serialului fac parte vedete care s-au remarcat puternic in online, membrii trupei „Moldovenii Moldovenii ”, urmariti pe YouTube de peste un milion de fani. Petronel Gabriel Gongeanu il interpreteaza in serialul „Moldovenii” pe padurarul Mitica, un om simplu, plin de idei marete, pe care nu ezita sa le puna in practica, facand viata consatenilor si mai palpitanta.

Viata lui Petronel Gabriel Gongeanu este demna de un senariu de film.

Copilaria si-a petrecut-o la tara, in localitatea Schitul Duca, din inima Moldovei, de unde s-a inspirat in conturarea persoanjelor din serialul care va debuta, pe 16 noiembrie, la Kanal D.

„Am crescut la Schitul Duca, unde s-a nascut mama mea, dar sunt nascut in Iasi. Parintii mei lucrau la oras, si pe mine ma lasau la tara. Acolo am cunoscut tipologiile pe care le abordam noi, mi-au ramas intiparite in cap si in ziua de azi”, spune Petronel.

Dorinta de a se afirma, de a fi actor de continut pe online, a devenit cu atat mai mare cu cat intampina mai multe dificultati.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ne-am mutat, apoi, in Iasi, parintii mei au primit o camera de camin. Si am crescut in conditii mai aprige ca acelea de la tara, cu baie comuna”, spune vedeta Kanal D.

A urmat un efort constant si urias pentru a-si pune ideile in practica.

„Intr-o vacanta am inceput sa muncesc ca ospatar la un restaurant, aveam grija de flori si de curatenie.

Dar imi doream sa fac ceva ca sa-mi iau o camera de filmat. Aveam salariu mic, trebuia sa ma intretin si, dupa ce mi-am dat demisia de acolo, m-am angajat la o firma de realizat icoane. Lucram de dimineata pana seara”, povesteste Petronel Gabriel Gongeanu.

Efortul i-a fost rasplatit, acesta a reusit sa isi puna in practica ideile si sa cucereasca mii de fani in online, cu filmuletele pline de haz realizate. Alaturi de Iulian Mehedint a infiintat trupa „3 Chestii” care s-a marit pe masura ce aceasta inregistra succes dupa succes pe YouTube.

Nu ratati, din 16 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D, „Moldovenii”, un serial care va da dependenta!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si