Salarii Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România. Compania a publicat anunțul privind organizarea unui concurs de selecție celor cinci membri ai Directoratului, care vor conduce compania pentru următorii patru ani.

Citește și: VIDEO- Câștigă cu ziua mai mult decât la patron. Românii preferă munca cu ziua pe sume mai mari

Salarii Hidroelectrica. 

În prezent compania este condusă de Bogdan Nicolae Badea, din poziția de director general, alături de alți 4 membri ai Directoratului Hidroelectrica, numiti pentru un mandat provizoriu de 4 luni, începând cu data de 07 aprilie 2023.

Procedura de selecţie a noilor șefi Hidroelectrica  va include două etape: selecţia dosarelor candidaților și interviu online (prima etapă) și un test online, integrarea declarației de intentie și interviuri (a doua etapă).

Ce salarii primesc șefii Hidroelectrica 

Remunerația membrilor Consiliului de supraveghere și Directoratului Hidroelectrica constă într-o indemnizație fixă lunară, dar și în compensații și beneficii extrasalariale, conform contractului de mandat pe care îl semnează fiecare director.

Indemnizație fixă lunară, acordata conform contractului de mandat este în valoarea de 34.927 lei (aprox. 7.000 euro).

Salarii Hidroelectrica.

Salarii Hidroelectrica

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Salarii Hidroelectrica. Conform contractului de mandat pe care-l vor semna și viitorii directori ai Hidroelectrica, indemnizația fixă lunară reprezintă de 6 ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar din ramura în care își desfasoara activitatea compania.

Sectorul energetic este unul dintre cele mai bine plătite domenii de activitate din România.

Potrivit declarației de avere depuse în 2023, Bogdan Nicolae Badea a încasat anul trecut un venit anual de 1.253.185

lei ca președinte de directorat la societatea Hidroelectrica. Suma reprezintă un venit de 21.000 euro lunar, de trei ori indemnizația fixă.

Salarii Hidroelectrica- câți bani primesc directorii din Consiliul de supraveghere

Directorii Hidroelectrica primesc și alte forme de remunerare cu caracter fix sau variabil, raportate la evenimente sau obiective specifice (spre exemplu, succesul listării Hidroelectrica pe bursă), dar și cotă de participare la profitul net al societăţii, acordarea de acţiuni, stock-options sau o schemă echivalentă, o schemă de pensii etc.

Compensațiile, beneficiile și avantajele în natură acordate Mandatarului cu aprobarea Consiliului de Supraveghere, pot fi cu caracter fix. De regulă, la acest nivel de conducere, ele dublează sau triplează valoarea indemnizației fixe lunare.

Natura beneficiilor, caracterul, modalitatea și frecvența de acordare sunt descrise în detaliu în actele adiționale la Contractului de mandat.

Iată și situatia indemnizatiilor acordate membrilor Consiliului de Supraveghere al SPEEH Hidroelectrica SA, numiti incepand cu data de 29.03.2023 pentru o perioadă de 4 ani:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Posturile scoase la concurs de Hidroelectrica

Cea mai mare companie din România a scos la concurs toate pozițiile de conducere executivă:
Director General – Președinte al Directoratului (– Chief Executive Officer CEO) – 1 post
Director Financiar (Chief Financial Officer CFO) – 1 post
Director Operațional (Chief Operating Officer COO) – 1 post
Director de Investiții (Chief Investment Officer CIO) – 1 post
Director Administrativ și Logistică (Chief Administrative Officer CAO) – 1 post

Condițiile de selecție pentru postul de director general sunt:

- Studii superioare finalizate cu diplomă de licență în domeniile fundamentale: științe inginerești/științe economice
- Experiență generală în muncă de minim 7 ani și experiență profesională relevantă de minim 5 ani în funcții de conducere/administrare în cadrul societăților comerciale, publice sau private, regiilor autonome, din sectorul energetic.
- Cunoașterea limbii române – nivel avansat.
- Cunoașterea limbii engleze – minim nivel mediu.
- Fără înscrisuri în cazierele judiciar și fiscal.
- Stare de sănătate corespunzătoare postului, atestată pe baza adeverinței medicale eliberată de către medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Hidroelectrica, cel mai profit al unei companii din România

Hidroelectrica este cea mai profitabilă și valoroasă companie din România. În 2022, a realizat un profit net de 4 miliarde de lei, cu circa 33% mai mare față de cel din 2021, potrivit raportului anual al Fondului Proprietatea, acționar minoritar al societății.

Anul trecut, veniturile companiei au fost de 9,1 miliade lei, în creștere cu 40,3%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si