Salarii Academia de Poliție. Cel mai mare salariu primit în luna iunie 2023 de un ofițer de poliție care activează în cadrul Academiei „Alexandru Ioan Cuza”- 13.257 lei

Salarii Academia de Poliție. Instituția a publicat tabelul cu cele mai mari și cele mai mici venituri obținute: al doilea cel mai mare venit din iunie 2023 a fost de 11.865

lei- încasat de un ofițer cu funcție de conducere.

Venituri nete Academia de Poliție, iunie 2023

Venituri nete Academia de Poliție, iunie 2023

Alte venituri impresionante încasate lunar în Academia de Poliție au fost: 10.503 lei (ofițer cu funcție de comandă) și 10.461 lei (personal contractual fără funcție de comandă).

Citește și: VIDEO- Proteste la Ministerul de Finanțe, ANAF și Trezorerie, în multe județe din țară. Angajații au întrerupt spontan activitatea. Sunt nemulțumiți de măsurile fiscale

Academia de Poliție nu precizează câte persoane din instituție au primit aceste sume, nici care sunt veniturile medii pentru fiecare categorie de personal. 

Salarii maxime de 4.100 lei pentru subofițerii din Academia de Poliție

Nu toate veniturile sunt mari în Academia de Poliție, după cum se poate vedea în tabelul de mai sus. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Suborfițerii fără funcție de comandă au primit un venit maxim de 4.178 lei pe lună, iar agenții de poliție un venit maxim de 6.311 lei.

Potrivit Institutului Național de Statistică, salariu mediu net în Administraţie publică şi apărare a fost de 6.009 lei la nivelul lunii iunie 2023.

Ce salarii primesc ofițerii din Academia de Poliție

Ce salarii primesc ofițerii din Academia de Poliție

Admitere la Academia de Politie 2023

Concursul pentru admiterea la Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” conține nu doar proble scrise, ci și o examinare medicală și probe de evaluare a performanței fizice.

Citește și: Ce salarii încasează șefii Hidroelectrica, compania cu un profit de 4 miliarde de lei pe an

Admitere Academia de Poliţie 2023:  Susținerea probei de evaluare a performanței fizice are loc între 18 și 24 august, susținerea probelor scrise se face între 29- 30 august, iar afişarea rezultatelor provizorii la probele scrise are loc pe 31 august.

Admitere Academia de Poliţie 2023:  Urmează o perioadă de examinare medicală și de soluționare a contestațiilor între 5 și 29 septembrie.

Afișarea rezultatelor definitive ale candidaților declarați ”ADMIS” se face în  29 septembrie 2023.  Prezentarea candidaţilor declaraţi ”admis” în vederea înmatriculării, cu excepția celor de la “frecvență redusă” are loc la  01 octombrie 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si