Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu încasează un salariu substanțial pentru funcția pe care o ocupă din martie 2018, când a trecut prin procedura validării de către Parlament. Doina Gradea a fost validată de plenul celor două Camere pe 28 martie 2018 în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune. După această etapă, membrii Consiliului de Administraţie al SRTv s-au reunit şi au propus-o pe Doina Gradea în funcţia de preşedinte, job pe care aceasta îl deține și în prezent. 

Veniturile Doinei Gradea sunt de sfert de milion de lei. Șefa TVR vrea 100.000 lei daune morale de la o colegă 

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă acum trei luni, veniturile Doinei Gradea sunt semnificative: un venit anual de 245.169 lei, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 20.430 lei, la care se adaugă anual 2100 lei, contravaloare tichete de masă și 1450 lei, contravaloare vouchere vacanță. Gradea are și trei conturi în valută în care deține circa 30000 de euro și 5000 de dolari, o mașină și cotă parte din două apartamente, unul în București și celălalt în Voluntari. 

Gradea
Doina Gradea și-a dat în judecată o colegă de muncă

Veniturile Doinei Gradea s-ar putea rotunji serios dacă șefa TVR ar câștiga procesul intentat Monicăi Ghiurco, jurnalista TVR, pe care a acționat-o în judecată pe 20 august anul curent. Și asta pentru că Gradea îî cere colegei de muncă daune morale în valoare de 100.000

lei, după ce s-a considerat lezată de afirmațiile acesteia.   

Citeste si: Un celebru prezentator tv român face lumină despre legătura Nadiei cu Nicu Ceaușescu: ”O relație între ei a fost. Dorită, acceptată, nu forțată!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Da, doamna, da, doresc sa va iau locul pentru ca nu il meritati si nici TVR nu merita sa fie condusa de un impostor cu pretentii de manager. Da, vreau sa conduc televiziunea ca sa le asigur oamenilor conditii optime de munca, salarii corecte, sa le protejez sanatatea si dreptul la munca, nu sa ma laud cu profit din banii cu care ati fi putut macar sa scoateti mucegaiul din peretii spatiilor insalubre in care sunt nevoiti sa munceasca, sa curatati sistemul de ventilatie care le pune sanatatea in pericol, sau chiar sa finantati programe, campanii de interes public si multe altele”,  a scris acum câteva luni Monica Ghiurco, declanșând disputa cu Doina Gradea. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si