”Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică”, a declarat Traian Băsescu, duminică, la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal. 

Fostul președinte a mai spus că principalii săi contracandidaţi sunt Nicuşor Dan şi Gabriela Firea. Întrebat de unde va rupe mai multe voturi dintre cei doi, Băsescu a spus răzând: “De la bucureşteni”.

Traian Băsescu: Voi face peste 30%

”Nu am o analiză pe rupturi, dar am o analiză pe electorat. Şi vă pot spune că voi face peste 30 la sută în opţiunea de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30 la sută”, a spus Băsescu. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Candidează la Primăria Capitalei și dorește schimbarea legii: „Mă gândesc la zecile de mii de candidaţi”

Traian Băsescu: Nu s-a făcut nimic. Au rămas la stadiul la care le-am lăsat

Băsescu a vorbit și despre principalele probleme ale Capitalei:“Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat şi automatizat cele 756 de puncte termice şi de atunci s-a ştiut că RADET-ul va intra în faliment odată cu contorizarea la scară de bloc.

Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor puncte de termice centrale de cvartal”.

Citeste si: Traian Băsescu candidează la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: „Sper ca PMP să nu aibă candidat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si