Close sidebar
Close sidebar

Ce schimbări apar în organism dacă mănânci porumb copt sau fiert

Porumbul dulce sau porumbul zaharat este o varietate foarte apreciata a cerealei originare din America Centrala, in special datorita gustului foarte placut si a texturii fragede.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest aliment are si o serie de beneficii pentru sanatate, intrucat furnizeaza organismului substante nutritive indisponibile acestuia, precum sintosterolul, acizii grasi si esterici, saponinele si alcaloizii, sigmasterolul si alte glucide solubile.

Citeste si: 5 obiceiuri sănătoase pentru ca pielea ta să radieze de fericire

Citeste si: Andronescu, după demitere: Nu era intenţia mea de a o acuza pe Alexandra sau pe părinţii ei

Citeste si: S-a aflat de ce boală suferă Florin Salam. Motivul pentru care artistul refuză să fie operat de medici: „Nu sunt vești bune”- kanald.ro

Citeste si: Concedieri masive. Angajații care rămân fără loc de muncă la început de an. Posturile, reduse cu 24%- wowbiz.ro

Citeste si: ”Uimitor și îngrozitor”. Cum au reușit două orci, cu o slăbiciune pentru ficat, să decimeze cea mai mare populație de rechini albi- antena3.ro

Nutrientii din porumbul dulce sunt asimilati intr-o masura optima de organism, fara sa fie insotiti de o cantitate mare de amidon, care se acumuleaza atunci cand porumbul avanseaza spre maturitatea fiziologica, iar invelisul boabelor devine tare.

Citeste si: Este oficial: oasele din casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete de 12-17 ani

Citeste si: Au apărut pozele cu mașina lui Dincă la dig, locul descris de Alexandra în apelul 112

Specialistii sustin ca porumbul consumat moderat ajuta la prevenirea cancerului de colon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI