Astrologii anunță schimbă interesante pentru cele mai multe zodii o dată cu fenomenul de Lună Plină de la sfârșitul lui februarie. Vezi și Horoscopul pentru weekendul 27-28 februarie.

Luna va fi timp de 3 zile prezentă completă pe cer, cu maximul de vizibilitate sâmbătă, 27 februarie. Cei de la NASA au transmis ieri un mesaj în care anunțau că fenomenul va debuta în cursul zilei de joi și va dura până duminică seara.

Citeste si: Coșmarul se adâncește. O altă tulpină SARS-COV-2, devastatoare în Mexic

De unde vine denumirea de "Luna Zăpezii"

Luna Plină de la sfârșitul lui februarie are mai multe denumiri populare, printre care cele de "Luna zăpezii" sau "Luna furtunii". Nu se știu foarte multe lucruri despre felul în care au fost alese denumirile pentru aceste faze ale lunii, dar se presupune că ele vin din "almanahul indian".

Unele zodii care își doresc odihnă pentru acest weekend nu vor avea parte de ea în această perioadă. Nu doar că somnul este afectat luna plină, dar și unele rude sau cunoștințe le vor afecta programul și liniștea, spun astrologii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apar discuții și neînțelegeri pentru nativii din unele zodii în acest weekend. Din punct de vedere astronomic, luna va fi, de asemenea, mai aproape de Pământ decât în alte episoade de tip "full moon".  

Cum este afectat somnul de Luna Plină

Un articol al cercetătorului Anthony Anthony Wood de la Universitatea Philadelphia citează un studiu recent care a constatat că somnul se reduce cu 46 până la 58 de minute în comparație cu somnul obișnuit, în nopțile care vin chiar înainte de luna plină.

Mai ales în perioada în care se apropie luna plină, oamenii tind să doarmă mai puțin seara, când preferă să stea mai târziu. Modelele de somn și durata somnului depind de locație, a spus Horacio de la Iglesia, profesor de biologie de la Universitatea din Washington.

Studiul a mai arătat că faptul dacă o persoană locuiește într-o regiune rurală sau urbană are un impact asupra somnului său. 

Luna plină în Fecioară- ce schimbări aduce

Luna februarie se încheie cu Luna plină în Fecioară. Astrologii spun că este o lună plină care aduce multe oportunități pentru toți. De asemenea, ne oferă șansa de a trece cu adevărat la rezolvarea problemelor pe care până acum le-am ignorat.

Fenomenul astrologic de Lună plină în Fecioară este unul intens. Vom trece prin emoții noi, ne vom afunda în cele vechi, explică astrologii. Cu toții trebuie să lucrăm din greu pentru a ne asigura că suntem bine înfipți cu picioarele pe pământ. Trebuie să rămânem deschiși către oameni. Poți restaura acum punți de comunicare cu oameni din trecutul tău la care nu te-ai fi gândit.

Fenomenul astrologic care se va produce pe 27 februarie 2021 este unul din cele mai puternice momente ale începutului de an și trebuie să avem foarte mare grijă cum actionăm.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Oamenii au fotografiat Luna Zăpezii și în anii trecuți:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si