Un scufundător profesionist a dezvăluit adevărul despre „gaura neagră” de pe Google Maps. Toți cei care credeau că au găsit în sfârșit insula din serialul Lost s-au înșelat.

Ce este "gaura neagră" din Oceanul Pacific

În mijlocul oceanului apare o locație ciudată și misterioasă pe Google Maps. Se știe că site-ul "înnegrește" uneori locurile la care nu are acces sau în cazul cărora oamenii nu doresc să fie afișat public.

Citește și: Test de iluzie optică. Poți să găsești leul ascuns în parc în doar 6 secunde?

Dar utilizatorii rețelelor sociale au fost derutați în ultimii ani de o „gaură” ciudată care apare în mijlocul apei. Ce se asunde, de fapt, acolo?

Pe aplicația de la Google zona se vede ca o insulă misterioasă care arată complet goală, cu valuri care se prăbușesc în jurul marginilor, potrivit Lad Bible.

Oamenii care au descoperit punctul întunecat nu erau siguri de locația lui exactă, mulți glumind că au găsit în sfârșit locul îndepărtat din serialul Lost.

Dar în noiembrie 2021, după ani de speculații, utilizatorii rețelelor de socializare au anunțat că punctul fierbinte misterios este de fapt o insulă nelocuită numită Insula Vostok, aparținând Republicii Kiribati, o țară situată în mijlocul Oceanului Pacific.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Un scafandru a fost cel care le-a arătat internauților realitatea.

Gaura neagră este o insulă nelocuită denumită Insula Vostok 

Gaura neagră este o insulă nelocuită denumită Insula Vostok 

[Sursa foto: Twitter]

Scafandrul care a descoperit insula misterioasă din mijlocul oceanului

Un videoclip publicat de National Geographic pe YouTube a fost redescoperit de spectatorii nerăbdători să afle ce este misterioasa insulă.

Scafandrul Enric Sala susține că tocmai s-a bucurat de una dintre cele mai bune scufundări din viața sa, explorând fauna sălbatică din recifele de corali bogate din Vostok.

„Ei bine, tocmai ne-am întors dintr-o scufundare pe Insula Vostok”, le-a spus scafandrul telespectatorilor în videoclipul viralizat recent.

"Tocmai am făcut cea mai bună scufundare din viața mea." Eric a continuat: „Au fost rechini în jurul nostru, școli de zgomote, baracudă și pești chirurg, totul! Incredibil! Cu adevărat incredibil. Acesta este cel mai curat loc în care ne-am scufundat până acum. L-am găsit, acesta este. Insula Vostok", a spus el.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Explicații pentru misterul de pe Google Maps

Insula rămâne totuși o pată întunecată pe Google Maps, în ciuda faptului că identitatea sa a fost confirmată.

Acest lucru a condus la mai multe teorii ale conspirației, inclusiv că este o destinație „cenzurată”. „Primul meu gând a fost că este cenzurat”, a scris anterior un utilizator Reddit.

„Nu ar avea sens ca o formațiune naturală să fie atât de neagră într-o insulă atât de mică”, a scris alt comentator.

Un alt utilizator al rețelei sociale a sugerat: „Ceea ce vedeți ca negru este de fapt verde foarte închis, este o pădure foarte densă formată din arbori Pisonia”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si