Danut-Dumitru Neculau, trompetistul care colabora cu trupa Vunk, ramane in spatele gratiilor. Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca interpretul va mai executa 30 de zile de arest preventiv, pana la data de 12 decembrie, intr-un dosar de camatarie, inselaciune, deturnare a licitatiilor publice si spalare de bani.

Neculau a fost arestat la mijlocul lunii octombrie, alaturi de mai multi membri ai retelei „Executorii”, care obisnuiau sa imprumute cu bani persoane fizice, solicitand dobanzi care ajungeau si la 300%.

Trei dintre membrii gruparii au fost plasati in arest la domiciliu, insa numele trompetistului nu apare printre ei. Dosarul este in prezent instrumentat de DIICOT si DNA, in prezent existand suspiciuni ca membrii gruparii erau sprijiniti si de functionari ai statului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform rechizitoriului, gruparea „Executorii” si-a inceput activitatea in 2014, fiind initiata de Petre Stefan, administratorul mai multor firme. Acesta a inceput sa imprumute sume de bani, sprijinit de alte doua persoane, persoanelor care se aflau in dificultate financiara.

Intre parti se incheia un contract notarial executoriu, cu sau fara garantie imobiliara, victimele fiind de acord sa completeze sume mai mari. Printre acestea se numara si fotbalistul Eduard Stancioiu, care a imprumutat 20.000 euro si i se solicita 70.000 euro.

Din retea ar fi facut parte un avocat, care avea rolul de a formula contractele, o angajata a unui birou notarial, dar si un executor judecatoresc.

In prezent, numele trompetistului apare in mai multe procese de executare silita impotriva unor persoane fizice, care inca se mai afla pe rolul instantelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si