Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta, la o lună de la decesul acesteia

Pe pagina de Instagram a lui Sarah Ferguson, Ducesa de York, membră a familiei regale britanice, au fost postate poze cu corgii Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta are grijă de ei, după decesul Reginei.

Alexandra Bercea,

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta, la o lună de la decesul acesteia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi corgi, Muick și Sandy, au ajuns în casa ducelui și ducesei de York, Andrew și Sarah. Ducele și Ducesa de York au divorțat în 1996. Aceștia locuiesc și în prezent la Royal Lodge de pe domeniul Windsor.

Sarah și Regina au împărtășit aceeași dragoste

Sarah a devenit apropiată de regină prin faptul că împărtășeau aceeași dragoste pentru câini și cai.

Citeste si: Albinele Reginei Elisabeta a II-a, primele informate despre moartea suveranei. Ce ascunde acest obicei străvechi de la Casa Regală

Prințul Andrew și prințesa Beatrice i-au dăruit reginei Elisabeta a II-a cei doi corgi anul trecut, iar altul în luna iunie. Aceștia au promis că, în cazul decesului reginei, vor avea grijă în continuare de ei.

Pe pagina de Instagram a Ducesei de York au apărut poze cu cei doi câini.

Cei doi câini au ajuns un simbol al monarhiei britanice

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O perioadă de  85 de ani, din 1933 până în 2018, regina Elisabeta a II-a a avut cel puțin un câine corgi, o rasă care a devenit sinonimă cu Maiestatea Sa, la fel ca Palatul Buckingham.

Citeste si: Regele Charles  al III-lea, detalii despre ceremonia de încoronare. Ce fel de ceremonie își dorește noul monarh al Marii Britanii

Din momentul în care a urcat pe tron, regina a avut peste 30 de corgi.

Prima întâlnire dintre regină și un corgi a avut loc în 1933, când ea avea 7 ani. Tatăl ei, Ducele de York, a cumpărat un corgi pe nume Dookie pentru fiicele lui, Elisabeta și Margaret.

Cei doi corgi au avut propria cameră la Palatul Buckingham

Câinii au avut propria lor cameră, la Palatul Buckingham, denumită Camera Corgi. Aceștia dormeau  în coșuri de răchită. Zilnic se schimbau așternuturile și erau vegheați chiar de regină.

Citeste si: Bancnotele cu Regina Elisabeta a II-a, tot mai căutate. Cât costă două exemplare

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI