Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla daca un om a murit fara lumnare? Ce spun invataturile bisericesti despre asta. E pacat sau nu?

In traditia crestina se spune ca e bine sa ii aprinzi o lumnare omului care este pe moarte, iar pentru cei care au murit fara lumanare li se fac niste slujbe speciale de pomenire.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi multi considera ca a muri fara lumanare este pacat, Mantuitorul spune in Evanghelie ca lumanarea fiecarui om sunt faptele lui. "Asa sa lumineze lumina vostra inaintea oamenilor si apoi arata care-i lumina. Vazand oamenii faptele cele bune ale voastre, sa-L slaveasca pe Tatal vostru Care este in ceruri", sta scris in Evanghelie, noteaza cei de la doxologia.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Deci, cu alte cuvinte, poti sa ai un milion de lumanari aprinse la moarte pentru ca nu ajuta cu nimic. Faptele bune, acelea sunt lumina.

Lumanarea este un simbol si daca o aprinzi este bine, daca nu poti, nu-i nimic.

Faptele bune merg cu noi, nu lumanarea. Nu e primejdie daca ai murit fara lumanare ci daca ai murit nespovedit si neimpartasit. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI