In aceasta dimineata, o stire bomba a zguduit lumea sportului romanesc! Cristian Topescu, unul dintre cei mai mari comentatori, daca nu cel mai important din istoria transmisiunilor TV, a ajuns de urgenta la spital cu mari probleme." Salvarea l-a luat de acasa imediat", au dezvaluit apropiatii vedetei.

Cristian Topescu este la terapie intensiva! Comentatorul a scos si primele cuvinte dupa o ora de chin!

Cristian Topescu

Surse de la Spitalul Elias au spus ca Topescu se lupta cu afectiuni neurologice grave si, din pacate, a fost nevoie de o internare de urgenta, iar medicii i-au si facut primele investigatiii! (vezi care a fost ultima aparitie TV a lui Cristian Topescu)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"In acest moment, Cristian Topescu este la terapie intensiva! Timp de o ora si jumatate, starea lui a fost una extrem de grava si doctorii chiar erau sceptici! Din fericire, dupa ce a fost pus pe un tratament medicamentos intravenos, el si-a revenit si, acum, este un pic mai bine! Mai mult, a si inceput sa comunice ce cu medicii", au dezvaluit persoane de la fata locului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si