Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla in aceste momente la capataiul Ionelei Prodan? Anamaria Prodan a facut anuntul, iar zeci de oameni s-au imbulzit sa vada cu ochii lor

Agitatie mare la capela cimitirului Bellu din capitala, acolo unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al indragitei Ionela prodan. Zeci de coroane, flori si o multime de oameni au venit sa ii aduca un ultim omagiu artistei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar in aceste momente zeci de persoane se inghesuie sa intre la capela dupa ce fiica cea mica a Ionelei Prodan i-a anuntat ca ofera gratuit CD-uri cu melodiile mamei sale. 

Sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus la capela cimitirului Bellu marti dupa amiaza. inmormantarea Ionelei Prodan va avea loc astazi la ora 12, la cimitirul Bellu. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, in varsta de 70 de ani, a murit luni seara. Artista suferea de o boala necrutatoare si era internata la Spitalul Elias in stare grava.

Ionela Prodan suferea de mai multi ani de probleme cardiace, iar  recent a fost diagnosticata cu un cancer galopant la pancreas, care s-a raspandit in organism.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI