Update: Ileana Ciuclete a fost inmormantata la cimitirul Straulesti. Toti cei care au venit sa ii aduca un ultim omagiu i-au pus coroane de flori pe mormant. Au fost atat de multe incat efectiv nu a mai fost loc unde sa le aseze. Asta este inca o dovada ca a fost o solista de muzica populara extrem de indragita de oameni. 

La cimitirul unde urmeaza sa fie inhumata deja s-au strans mii de oameni care vor sa isi ia adio de la cea care a fost Ileana Ciuculete. Cortegiul funerar a plecat de la biserica si urmeaza sa ajunga la cimitir, acolo unde oamenii ii vor aduce un ultim omagiu solistei de muzica populara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si la slujba de la biserica au participat mai multe persoane, oameni cunoscuti si vedete care i-au fost aproape Ilenei Ciuculete in timpul vietii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si