Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla in apartamentul Israelei inainte ca Liviu sa plece! Vecinii au spus tot

Faptul ca aveau o relatie tensionata si ca scandalurile se tineau lant in casa Israelei Vodovoz si a lui Liviu Arteni a fost confirmat si de catre vecini. Cuvinte nepotrivite, tipete si certuri rasunau in scara blocului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vecina cu Israela de mai bine de 17 ani, o doamna care locuieste in acelasi bloc in care Israela Vodovoz a fost gasita dezbracata si fara suflare, a povestit pentru spynews ca, adesea, din apartamentul in care Liviu si Israela locuiau se auzeau certuri si cuvinte urate.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Eram vecine. Locuieste aici de vreo 16, 17 ani. Se mutase cu Liviu, tanarul acela putin cam... mult mai tanar decat ea, am fost la  ei de cateva ori. Odata i-am auzit cum s-au certat.

Am coborat sa duc gunoiul si am auzit cearta mare cu cuvinte urate. Ea tipa la el ca i-a mancat nu stiu cate mii de dolari in doua saptamani. Pe urma, el a plecat de aici", a declarat vecina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI