Close sidebar
Close sidebar

Ce se va intampla maine la inmormantarea Monicai Buliga si a celor doi copii ai ei! Preotul care va oficia slujba nu a mai facut niciodata ASTA

In satul Totoiesti, din judetul Neamt, se fac ultimele pregatiri pentru inmormântarea Monicai si a celor doi copii ai ei, toti trei victime ale criminalului Florin Mircea Buliga.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Marti, pe 27 martie, pe la ora 12.00, eram chiar la familia Munteanu, cu agheazma mare, asa cum este rânduiala in Postul Pastelui si chiar discutam cu ei. imi spuneau ca ii asteptau pe fata si pe nepoti sa-i viziteze de sarbatorile de Paste, si erau tare fericiti.

Dupa ce am plecat de la casa lor, dupa vreo doua ore, am fost sunat de domnul Vasile care mi-a spus ce s-a intâmplat. Initial nici nu am inteles bine, am crezut ca era vorba de cuscrii lor, si domnul Munteanu era cutremurat, nu isi gasea cuvintele.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

M-am dus si am vorbit cu clopotarul si apoi mi s-a facut si mie rau, a trebuit sa iau o pastila”, a declarat Ilie-Ciprian Tarâta, preotul paroh de la Biserica Sf. Nicolae, pentru Adevarul.

"E prima data in 17 ani de când am fost numit aici preot când va trebui sa oficiez o slujba de inmormântare pentru trei raposati o data.

Va fi durere mare, si, de ce am inteles vor fi prezenti cunoscuti de-ai familiei din toata tara", mai spune preotul care nu-si explica de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI