Nascuta in Bucuresti, Andreea si-a manifestat pasiunea pentru sport din frageda copilarie, de la varsta de cinci ani, la indrumarea tatalui ei.

Andreea a incercat, la inceputul carierei sportive, sa performeze in tenis si baschet, insa si-a dat seama ca aceste sporturi <nu sunt> pentru ea. Atleta, acum in varsta de 32 de ani, si-a descoperit adevarata vocatie, in sala de arte martiale. Rezultatele nu au intarziat sa apara, Andreea Zaragiu strangand in palmares, de-a lungul carierei, nenumarate premii nationale si internationale, devenind multipla campioana natioanala, europeana si mondiala la Kempo.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat despre Alexandru! Ce a spus, în urmă cu puțin timp, despre fostul iubit

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andreea Zaragiu a marturisit, in exclusivitate pentru Kanal D, chiar inainte de plecarea in Republica Dominicana, ce isi dorea sa devina, cand era mica.

Citeste si: EXATLON. Ciprian Maris se intoarce acasa! Faimosul a parasit competitia, cu lacrimi in ochi: “ este experienta vietii mele!”

“Cand eram mititica, imi doream sa fiu Andreea Esca, pentru ca <aflasem> eu ca ea nu are timp sa faca de mancare.

Vazusem un reportaj cu Andreea Esca, in care vedeta mentiona ca mama ei gateste, ca are o femeie care face aia, aia. Atunci i-am spus mamei mele: <Da mami, eu o sa fiu Andreea Esca, cand o sa fiu mare>. Maica-mea ma certa de fiecare data, spunandu-mi ca trebuie sa invat sa gatesc, ca voi creste, o sa am un sot …. Si imi mai doream sa fiu musafir, pentru ca mi se parea foarte tare ca nu trebuia sa sa strang eu dupa mine cand mergeam in vizite.
Sa fii musafir e demential … gandeam eu la vremea aceea”, marturisea Andreea Zaragiu, inainte de aventura “Exatlon”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si