”Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor- mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA- temperează inflaţia”, relatează Florin Cîţu în postare.

Florin Cîţu, prezintă soluții noi pentru a creşte salariile pentru toţi românii: ”Reducerea CAS de la 25% la 20%- aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii”

Liderul Partidului Național Liberal prezintă a prezentat într-o postare pe o rețea socială, soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii.

”Reducerea CAS de la 25% la 20%- aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, scrie liderul liberal, Florin Cîțu.

Ce soluții prezintă Florin Cîţu, pentru a creşte salariile pentru toţi românii?

Ce soluții prezintă Florin Cîţu, pentru a creşte salariile pentru toţi românii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Nivel de alertă ridicat pentru Ucraina. Anunțul MAE: „Evitați orice deplasare! Atenție deosebită!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor, el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, și precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

Citeste si: Alexandru Rafila: România trebuie să găsească resurse pentru înfiinţarea cât mai multor secţii de recuperare post-COVID

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si