Close sidebar
Close sidebar

Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”; legendă vie a sportului românesc va clarifica o serie de aspecte din viața sa de familie, dar și din cariera sa impresionantă, ce a dus numele țării noastre în topul mondial al sportului alb.

Andreea Bolocan,

Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 “ Ilie Năstase este cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, este o onoare pentru mine că a acceptat invitația de a veni la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este un interviu aparte, l-am trecut pe Ilie Năstase prin toate momentele controversate din viața lui; un mare campion trebuie să aibă și o viață zbuciumată, sentimental și nu numai”,   a spus Denise Rifai.

Realizatoarea emisiunii, Denise Rifai, îi va adresa lui Ilie Năstase întrebări incomode

Ce răni v-au lăsat în suflet arestarea tatălui dumneavoastră?”, “Ați avut vreodată probleme cu alcoolul?”,  

„Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători?”, „Va doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D! 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Mesajul impresionant al lui Dan Negru, după moartea prezentatorului TV Alex Trebek: ”Omul pe care l-am imitat adeseori!”

Emisiunea Kanal D „40 de întrebări cu Denise Rifai” începe la ora 23:15

Nu pierdeți în această seară, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI