DANUT IOAN FLEACA, DIRECTORUL DIRECTIEI DE ASISTENA SOCIALA SI PROECTIA COPILULUI SECTOR 1: Din punctul meu de vedere ca si conducator de institutie, nu justifica niste masuri atat de grave si dure cum insemana, arestul 30 de zile pentru un numar de 6 persoane

Judecatorii au fost insa de alta parere dupa ce au analizat dosarul facut de procurori.

CONCLUZIILE PARCHETULUI  DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI
[...]

agresarea fizică a minorelor sau instigarea altor persoane să le agreseze, [...]monitorizarea deficitară a îngrijirii medicale a minorelor, consultarea rară a acestora şi stabilirea cu întârziere a unui tratament medical pentru afecţiunile acestora[...]


Acestea sunt doar cateva dintre acuzatiile procurorilor dupa o ancheta care a durat mai bine de jumatate de an. Ca urmare, la sfarsitul saptamanii trecute,  medicul psihiatru, administratorul centrului social din sectorul 1 al capitalei si 4 educatori au fost arestati pentru 30 de zile.

SINCRON DANUT IOAN FLEACA, DIRECTORUL DIRECTIEI DE ASISTENA SOCIALA SI PROECTIA COPILULUI SECTOR 1: Nu sunt indeplinite caracteristile unor infractiuni sau a unor abuzuri asupra copiilor. Toate acuzatiile medicale, care i se aduc doctoritei sunt din punctul meu de vdere niste aberatii cap coada.



Directorul institutiei sustine ca nu stia nimic despre tot ce se spune ca s-ar fi intamplat in  centru si ca multe dintre acuzatiile procurorilor sunt false.
Danut Fleaca se teme ca pe parcursul anchetei ar putea fi implicat si el in dosar. Asa ca si-a luat masuri de precautie.

SINCRON DANUT IOAN FLEACA, DIRECTORUL DIRECTIEI DE ASISTENA SOCIALA SI PROECTIA COPILULUI SECTOR 1: Mi-am adus laptopul in institutie pentru ca ma gandeam ca daca urmatoare persoana vizata sunt eu si imi gasesc laptopul in casa, lucrand la el voi fi acuzat de delapidare.


CONCLUZIILE PARCHETULUI  DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI
Angajaţii îşi însuşesc în mod constant atât bunuri alimentare şi nealimentare[...] destinate beneficiarelor minore din fondurile bugetului local al sectorului 1, cât şi bunuri[...] sau sume de bani obţinute din sponsorizări sau donaţii.


Procurorii au descoperit ca o parte din mancarea copiilor nu ajungea pe mesele din intrenat ci in frigiderele sau magazinele angajatilor. Directorul institutiei are insa o explicatie.

SINCRON DANUT IOAN FLEACA, DIRECTORUL DIRECTIEI DE ASISTENA SOCIALA SI PROECTIA COPILULUI SECTOR 1: mancarea gatita nu poate fi pastrata mai mult de 2, 3 ore in bucatarie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro



2400 de lei, atat costa intretinerea unui copil in centrul de plasamet. Din aceasta suma, conducerea sustine ca erau platiti si angajatii. De cati bani beneficiau micutii si cat de bine erau ingrijiti vor stabili judecatorii la sfarsitul procesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si