Natalia s-a refugiat imediat după ce a părăsit competiția și a dezvăluit acum ce s-a întâmplat cu Sorin și ce a deranjat-o. 

Citeste si: Iolanda de la Casa iubirii a făcut primele declarații despre Cătălin și Mihai

Mai mult, tânără a și plecat în Italia, acolo unde stătea de ceva timp și unde rememorează cu placere timpul petrecut în Casa Iubirii și mai ales ce s-a întâmplat ultima data când s-a văzut în Camera Roșie cu Sorin.

Primele declarații despre sărutul lui Sorin

„Nu știu ce să spun, a fost foarte rapid, nu a fost unul romantic, a fost mai sălbatic, mai pasional. Demult voia să mă sărute. N-a durat mult, dar am zis, lasă, să fie. Posibil că el într-adevăr voia să ma sărute de mult timp. El mereu se uita la buzele mele. Mereu când vorbea cu mine, se uita la buzele mele. Voia să adă cum e. Susținătorii îmi trimit clipuri cu noi și mi-a zis că nu s-a mai putut abține. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Medic rezident din Cluj Napoca, arestat pentru că a agresat sexual un minor

El nu a zis că îi pare rău că plec. L-am văzut trist. Am văzut și o lacrimi, nu stiu ce a fost. Dar cred că e mai bine, se simte mult mai liber. Noi eram prieteni. El era în cunoștință cu Măria, cu Alexandra, nu eram un obstacol, dar poate nu se mai gândește pentru că nu mai sunt acolo.

Părea îndrăgostit de mine. Eu cred că faptul că eram mai rece, l-a determinat să facă asta. Nu a fost un joc. Am încercat să mă apropii de el, însă nu am simțit și i-am zis că mai bine rămânem prieteni, a dezvaluit Natalia pentru Culisele Iubirii, potrivit KanalD.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si