Close sidebar
Close sidebar

Ce spune Nicolas despre Kinga după ce a părăsit Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!"

Nicolas face noi dezvăluiri despre eliminarea sa din Casa Iubirii, dar vorbește și despre relația controversată avută cu Kinga.

Diana Puiu,

Ce spune Nicolas despre Kinga după ce a părăsit Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!"

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

 

Invitat la Culisele Iubirii, Nicolas vorbește despre motivul care a dus la eliminarea lui din emisiune, dar și despre relația avută cu Kinga, una dintre cele mai controversate concurente din Casa Iubirii.

Citeste si: Andrei de la „Casa Iubirii” face declarații incendiare: „Nu-mi plac țărănismele. Ești o sărăcie”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fostul concurent spune că se aștepta să fie eliminat, mai ales atunci când a văzut că toate fetele l-au propus spre eliminare.
"Pariul a fost un lucru spus la nervi. Am tot auzit în Casa la fete, a tot revenit treaba asta și m-a cam enervat.

Și în Gala s-a spus asta. Cum să fac un pariu în detrmientul încrederii în mine?! Cum să fac un pariu să o cuceresc pe Kinga. A fost la orgoliu. Nu a plecat de la mine niciodată un pariu. Aș fi sub nivelul meu de a cuceri o fata. A fost că și chestia cu Odeh când mi-a zis că eu pot cumpără caracterul cu banii. Am răspuns cu aceeași moneda.

Citeste si: Radu din Casa Iubirii vrea să petreacă mai mult timp cu Xenia

Nu am înțeles de ce a început să plângă. Acțiunile ei sunt schimbătoare de la minut la minut. Este un gest mecanic și forțat. Pentru ce? M-a executat toată Gala, iar înainte a plâns și a tipat când s-a suit în fata la șofer.

Ce sunt astea, nu e bibolaritate la mijloc? Eu sunt integru cap-coada, nu exista așa ceva. Am fi putut sta în Casa să ne evitam. Tot timpul a mințit, toată lumea spune asta. Este ceva insuportabil, am zis că așa face la început, dar acolo, a exagerat. S-au acumulat, suportabilitatea mea a ajuns la cote mari. Tot felul de înțepături absurde care mă făceau să mă întreb ce caut aici.
Eu voiam să inspir lumea de acasă, să arat că se poate o iubire așa cum o văd și pot eu. Am venit să mă ofer cu totul.", 
spune tânărul invitat în Culisele Iubirii.

Citeste si: Ce spune Bianca Mitroi despre actuala iubită a lui Sorin de la Casa Iubirii: „Este o femeie frumoasă. Probabil că ar trebui să se impună un pic mai mult”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI