Dida Dragan, recunoscuta drept una dintre cele mai mari voci din muzica romaneasca, si-a incercat norocul si in politica. “De ce am intrat în politică? Aşa am crezut că e bine! Bunicul meu a fost liberal şi atunci, în 1990, m-am înscris în Partidul Liberal condus de Dinu Patriciu”, a dezvaluit Dida acum cativa ani, intr-un interviu pentru "Jurnalul national".

La început, Dinu Patriciu nu a vrut să mă pună să candidez.

Şi s-a întâmplat că am avut multe voturi. Dinu Patriciu este un om loial, disciplinat şi drept. A fost plăcut surprins şi m-a promovat, ba chiar a sculat lumea-n picioare să mă aplaude. Apoi s-au unit partidele şi am ajuns în PNL”,  a mai marturisit cantareata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Am fost membră în Consiliul Naţional, aleasă prin vot. Am fost consilierul artistic al lui Mircea Ionescu Quintus. Sunt şef de cultură la Organizaţia Femeilor. Eu am lucrat la cele trei imnuri ale liberalilor. Primul imn PNL, “Sunt un OM” are versurile “Sunt real, libertatea mea este libertatea ta/Liber sunt nesupus, sunt un om spre Polul Plus/Şi deasupra mea doar Dumnezeu va sta”, a incheiat Dida Dragan.

Dinu Patriciu s-a stins din viata in august 2014, la 64 de ani, in timp ce Dida Dragan a ocupat la sfarsitul anilor 2000 o functie in Consiliul de Administratie al TVR, fiind numita politic de liberali. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si