În conferința de marți seară, Viorica Dăncilă a fost întrebată cum se calculează aria unui cerc, zâmbind, candidatul PSD, fost profesor, a răspuns imediat, însă greșit.

Întrebarea a fost pusă, cel mai probabil după ce, cu o zi înainte, Viorica Dăncilă declarase, într-o emisiune tv, că a dat meditaţii gratuite la matematică, pe vremea când era profesoară.

“Am dat meditaţii, dar copiilor unor prieteni, la matematică, dar niciodată ca să cer bani, din dorinţa de a-mi ajuta prietenii, de a ajuta copiii prietenilor am făcut acest lucru.

Am mai dat meditaţii copiilor care nu aveau posibilităţi şi pentru că întotdeauna cred că trebuie să îi ajuţi pe cei care au nevoie de sprjinul tău. Îi chemam acasă la mine, în apartamentul din Videle”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este inginer, însă a fost profesor de Tehnologie

Fostul premier a fost o bună perioadă profesoară în Videle, ea a predat Tehnologia la liceul din oraș. Asta deși, Viorica Dăncilă a absolvit în 1988, Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești, Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidorcarburi, iar înainte de facultate, actualul candidat la Președintie a absolvit Liceul Energetic din Ploiești.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, site-ul stiripesurse.ro a publicat și Diploma de inginer a Vioricăi Dăncilă, conform căreia aceasta a obținut media 9 la examenul de final de facultate.

Citeste si: Sondaj alegeri prezidențiale, turul doi: 80% pentru Klaus Iohannis în fiefuri din Ardeal

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri care a fost consilier la Guvern! Sînziana a lucrat în acelaşi minister ca şi Irina Tănase!

IPG, cum  se spunea Institului din Ploiești, era în anii 80 renumit atât pentru exigența profesorilor, dar și pentru că foarte mulți străini veneau să studieze aici. Inginerii de la facultatea ploieșteană erau căutați în străinătate, fiind foarte buni specialiști. De altfel,  pe atunci, reușeau să termine facultatea doar circa 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere.

După ce a intrat în politică, Viorica Dăncilă și-a continuat studiile. Conform CV-ului său, are un master în Spațiul Public European la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si