Premierul României, Marcel Ciolacu, candidează la alegerile prezidențiale de anul acesta. Recent, acesta a stârnit mai multe controverse după ce, într-o emisiune la care a luat parte la începutul lunii, nu a putut să spună cu exactitate ce notă a luat la examenul de Bacalaureat.

Iată ce studii are Marcel Ciolacu și ce notă a luat la examenul maturității.

Citește și: Scandal diplomatic după ce ambasadoarea Serbiei a fost atacată din spate pe o stradă din Madrid. "Asemenea acte de violență sunt inacceptabile"

marcel ciolacu studii, marcel ciolacu note bac, marcel ciolacu scoala

Ce studii are Marcel Ciolacu

La vârsta de 56 de ani, Marcel Ciolacu a intrat în cursa pentru Cotroceni. Potrivit CV-ului oficial, premierul a urmat cursurile Liceului de Filologie-Istorie „Mihai Eminescu” din Buzău, între anii 1982-1986.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

5 ani mai târziu, acesta a devenit studentul facultății de Drept a Universității Ecologice din București. A absolvit universitatea privată în anul 1995. La aceeași instituție a urmat și studiile postuniversitare. Este vorba despre studii de management și finanțare locală, în anul 2004.

Patru ani mai târziu a început să urmeze cursuri la Colegiul Național de Apărare, între anii 2008-2009.

Candidatul la alegerile prezidențiale a dezvăluit ce note a luat la BAC

În ultimele săptămâni, nota pe care a obținut-o Marcel Ciolacu la examenul de bacalaureat a devenit un subiect intens discutat. Deși inițial nu a comunicat ce medie a avut la examenul maturității, mai târziu premierul a revenit asupra subiectului și a precizat că a obținut nota 7.03.

În același context a precizat și că a avut o notă mai mare la licența de la facultate. În urma acelui examen, politicianul a spus că a obținut media 9.

„Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ.

Bacalaureatul l-am susținut când am terminat liceul. L-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că nu o să vină acum cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, printr-un mesaj video pe TikTok la începutul lunii septembrie.

Citește și: VIDEO Donald Trump și Kamala Harris, duel momentului. Cei doi candidați au avut prima dezbatere înaintea alegerilor prezidențiale: "Taci, te rog"

marcel ciolacu studii, marcel ciolacu note bac, marcel ciolacu scoala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si